aplikasi

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

factory

naon urang ngalakukeun

Tishan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) diadegkeun dina 2001 anu aya di Hangzhou, Cina. Ayeuna, TS FILTER mangrupikeun salah sahiji pabrik panggedéna di Cina anu tiasa nyayogikeun sajumlah produk pikeun filtrasi cair sareng gas, sapertos catridges filter, mémbran, lawon saringan, kantong saringan sareng perumahan saringan. Produk anu loba dipaké dina farmasi, kadaharan jeung inuman, kimia, éléktronika, perlakuan cai jeung industri lianna.

deui >>

produk

Nyadiakeun produk kualitas hadé

diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus. Klik pikeun manual

Klik pikeun manual
icon

warta

Nyadiakeun produk kualitas hadé

news

Unsur saringan ukuran leutik

Unsur filter sealing jero (tipe sisipan) adopts bahan mémbran béda jeung lapisan diversion nurutkeun customer requirements- 56mm diaméterna luar pikeun produk biologis filtration sterilization, filtration lem disc optik, gas aliran leutik, filtration cair, résin optik f ...

Ulikan ngeunaan sipat mémbran polyvinylidene fluoride (PVDF).

Dina 1960, film ipis komérsial munggaran disiapkeun ku prosés transformasi fase, sahingga nyirian hiji milestone penting dina widang téhnologi separation mémbran. Saatos penemuan hébat ieu, separation gas, filtration mikro, ultrafiltration na reverse osmosis, jsb, ogé mimiti ...
deui >>

Study on plugging dina polusi média filtration microporous

Salaku téhnologi separation anyar, separation mémbran ngembang vigorously. Microfiltration mangrupakeun salah sahiji metodeu separation paling loba dipaké dina widang separation mémbran modern, tapi aya kénéh loba masalah bisa direngsekeun ku peneliti, sarta polusi microporous filtration kuring ...
deui >>