nybanner

Rreth Nesh

Rreth TS Filter

Tianshan Precision Filter Material Co., Ltd

Tianshan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) u themelua në vitin 2001 e cila ndodhet në Hangzhou, Kinë. Sot, TS FILTER është një nga prodhuesit më të mëdhenj në Kinë, i cili mund të ofrojë të gjithë gamën e produkteve për filtrimin e lëngjeve dhe gazit, të tilla si fishekë filtri, membrana, pëlhura filtri, qese filtri dhe kuti filtri. Produktet përdoren gjerësisht në farmaceutikë, ushqim dhe pije, kimikate, elektronikë, trajtimin e ujit dhe industri të tjera.

6065d019

Themeluar në >>>2001

Procesi i prodhimit +

Niveli i avancuar global

Që nga themelimi i saj, Tianshan gjithmonë i përmbahet bërjes së nivelit të avancuar global të produkteve të filtrimit si detyrë, për të krijuar vlera të reja të ndërmarrjes së filtrimit të Kinës si misionin e saj, për të ofruar zgjidhje profesionale të filtrimit, ndarjes dhe pastrimit për klientët vendas dhe të huaj.

Punëtoria dhe pajisjet e prodhimit të testimit në TS Filter u miratuan nga GMP shumë herë, kapaciteti i prodhimit mund të plotësojë nevojat e industrive të ndryshme. TS Filter u përqendrua gjithashtu në sjelljen e teknologjisë së përparuar dhe objekteve të prodhimit, projektoi dhe zhvilloi të gjitha llojet e filtrave, prodhimi vjetor është në krye në industrinë e tij.

Ofroni produkte me cilësi më të mirë >>>

Siguria e produktit

Me kalimin e viteve, TS Filter zbatoi në mënyrë rigoroze sistemin ndërkombëtar të cilësisë ISO, zbatoi sistemin e menaxhimit të cilësisë gjatë gjithë procesit të prodhimit si dhe shitjeve, formuloi dhe zbatoi standarde teknike sipas nevojave të ndryshme të industrive të ndryshme.

Të gjithë filtrat në kompani kanë kaluar testin e autoritetit të testimit të palëve të treta me famë botërore, si SGS, IFTS e kështu me radhë, për të siguruar që produktet të përdoren në mënyrë të sigurt.

Në të ardhmen, Hangzhou TS Filter do të vazhdojë t'i përmbahet vlerave thelbësore të "Profesionit të sigurisë, inovacionit, integritetit", duke ofruar produkte me cilësi më të lartë dhe shërbim më efektiv dhe do të japë një kontribut të ri për inovacionin e filtrit.

Siguria profesionale, inovacioni, integriteti >

Zbatoni rreptësisht standardet teknike >