aplikacion

rreth nesh

Rreth përshkrimit të fabrikës

factory

çfarë bëjmë ne

Tishan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) u themelua në vitin 2001 e cila ndodhet në Hangzhou, Kinë. Sot, TS FILTER është një nga prodhuesit më të mëdhenj në Kinë, i cili mund të ofrojë të gjithë gamën e produkteve për filtrimin e lëngjeve dhe gazit, të tilla si fishekë filtri, membrana, pëlhura filtri, qese filtri dhe kuti filtri. Produktet përdoren gjerësisht në farmaceutikë, ushqim dhe pije, kimikate, elektronikë, trajtimin e ujit dhe industri të tjera.

më shumë >>

produkt

Ofroni produkte me cilësi më të mirë

Mëso më shumë

Buletinet tona, informacionet më të fundit rreth produkteve tona, lajmet dhe ofertat speciale. Klikoni për manual

Klikoni për manual
icon

Lajme

Ofroni produkte me cilësi më të mirë

news

Element filtri me madhësi të vogël

Elementi i filtrit të mbylljes së brendshme (lloji i futjes) adopton materiale të ndryshme membranore dhe shtresa diversioni sipas kërkesave të klientit - diametri i jashtëm 56 mm për filtrimin e sterilizimit të produkteve biologjike, filtrimin e ngjitësit të diskut optik, gaz me rrjedhje të vogël, filtrim të lëngshëm, rrëshirë optike f...

Studim mbi vetitë e membranës poliviniliden fluorid (PVDF).

Në vitin 1960, filmi i parë i hollë komercial u përgatit nga procesi i transformimit fazor, duke shënuar kështu një moment historik të rëndësishëm në fushën e teknologjisë së ndarjes së membranës. Pas kësaj shpikjeje të madhe, filloi edhe ndarja e gazit, mikrofiltrimi, ultrafiltrimi dhe osmoza e kundërt etj.
më shumë >>

Studim mbi futjen e ndotjes nga mediat e filtrimit mikroporoz

Si një teknologji e re e ndarjes, ndarja e membranës po zhvillohet fuqishëm. Mikrofiltrimi është një nga metodat më të përdorura të ndarjes në fushën e ndarjes moderne të membranës, por ka ende shumë probleme për t'u zgjidhur nga studiuesit dhe ndotja e filtrimit mikroporoz me...
më shumë >>