nybanner

За нас

За филтерот TS

Tianshan прецизен материјал за филтер Co., Ltd

Tianshan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) е основана во 2001 година, која се наоѓа во Хангжу, Кина. Денес, TS FILTER е еден од најголемите производители во Кина кој може да го обезбеди целиот асортиман на производи за филтрација на течност и гас, како што се филтер катриџи, мембрана, филтер крпа, филтер кеси и куќишта за филтри. Производите се широко користени во фармацевтската, храна и пијалоци, хемикалии, електроника, третман на вода и други индустрии.

6065d019

Основана во >>>2001 година

Процес на производство +

Глобално напредно ниво

Од своето основање, Тианшан секогаш се придржува да направи глобално напредно ниво на производи за филтрирање како своја должност, да создаде нова вредност на кинеското претпријатие за филтрирање како своја мисија, да обезбеди професионални решенија за филтрирање, одвојување и прочистување за домашни и странски клиенти.

Работилницата и опремата за тестирање за производство во TS Filter беше одобрена од GMP многу пати, производствениот капацитет може да ги задоволи потребите на различни индустрии. TS Filter, исто така, се фокусираше на донесување напредна технологија и производствени капацитети, ги дизајнираше и разви сите видови филтри, годишното производство е на врвот во својата индустрија.

Обезбедете поквалитетни производи >>>

Безбедност на производот

Со текот на годините, TS Filter строго го спроведуваше меѓународниот систем за квалитет ISO, го имплементираше системот за управување со квалитет во текот на целиот процес на производство, како и продажба, формулираше и спроведува технички стандарди според различните потреби на различни индустрии.

Сите филтри во компанијата го поминаа тестот на глобално познатиот орган за тестирање од трета страна, како што се SGS, IFTS и така натаму, за да се осигура дека производите се користат безбедно.

Во иднина, Hangzhou TS Filter ќе продолжи да се придржува до основните вредности на „Безбедносна професија, иновација, интегритет“, обезбедувајќи производи со повисок квалитет и поефективна услуга, и ќе дава нов придонес за иновацијата на филтерот.

Професионалци за безбедност, иновации, интегритет >

Строго имплементирајте ги техничките стандарди >