апликација

за нас

За описот на фабриката

factory

што правиме

Tishan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) е основана во 2001 година, која се наоѓа во Хангжу, Кина. Денес, TS FILTER е еден од најголемите производители во Кина кој може да го обезбеди целиот асортиман на производи за филтрација на течност и гас, како што се филтер катриџи, мембрана, филтер ткаенина, филтер кеси и куќишта за филтри. Производите се широко користени во фармацевтската, храна и пијалоци, хемикалии, електроника, третман на вода и други индустрии.

повеќе >>

производ

Обезбедете поквалитетни производи

научи повеќе

Нашите билтени, најновите информации за нашите производи, новости и специјални понуди. Кликнете за прирачник

Кликнете за прирачник
icon

Вести

Обезбедете поквалитетни производи

news

Елемент за филтер со мала големина

Елементот на филтерот за внатрешно запечатување (тип на вметнување) прифаќа различни мембрански материјали и пренасочни слоеви според барањата на клиентите - 56 mm надворешен дијаметар за филтрација за стерилизација на биолошки производи, филтрација на лепак со оптички диск, гас со мал проток, течна филтрација, оптичка смола f...

Студија за својствата на мембраната поливинилиден флуорид (PVDF).

Во 1960 година, првиот комерцијален тенок филм беше подготвен со процесот на фазна трансформација, со што беше означена важна пресвртница во областа на технологијата за сепарација на мембраните. По овој голем изум, почнаа да се раздвојуваат гасови, микрофилтрација, ултрафилтрација и обратна осмоза итн.
повеќе >>

Студија за приклучување на загадување од микропорозни медиуми за филтрација

Како нова технологија на сепарација, раздвојувањето на мембраните енергично се развива. Микрофилтрацијата е еден од најкористените методи на сепарација во областа на современото мембранско сепарирање, но има уште многу проблеми што треба да ги решат истражувачите, а загадувањето од микропорозната филтрација ме...
повеќе >>