aplikasi

babagan awake dhewe

Babagan deskripsi pabrik

factory

apa kita nindakake

Tishan Precision Filter Material Co., Ltd (TS FILTER) didegaké ing taun 2001 sing dumunung ing Hangzhou, China. Saiki, TS FILTER minangka salah sawijining pabrikan paling gedhe ing China sing bisa nyedhiyakake macem-macem produk kanggo filtrasi cair lan gas, kayata catridges Filter, membran, kain Filter, tas Filter lan omah Filter. Produk kasebut akeh digunakake ing farmasi, panganan lan omben-omben, bahan kimia, elektronik, perawatan banyu lan industri liyane.

liyane >>

produk

Nyedhiyakake produk sing luwih apik

sinau liyane

Buletin kita, informasi paling anyar babagan produk, warta lan penawaran khusus. Klik kanggo manual

Klik kanggo manual
icon

warta

Nyedhiyakake produk sing luwih apik

news

Unsur Filter ukuran cilik

Unsur panyaring sealing njero (jinis sisipan) nggunakake bahan membran sing beda-beda lan lapisan pangalihan miturut syarat pelanggan - diameter njaba 56mm kanggo filtrasi sterilisasi produk biologi, filtrasi lem cakram optik, gas aliran cilik, filtrasi cair, resin optik f ...

Sinau babagan sifat membran polyvinylidene fluoride (PVDF).

Ing taun 1960, film tipis komersial pisanan disiapake kanthi proses transformasi fase, saengga menehi tandha tonggak penting ing bidang teknologi pemisahan membran. Sawise penemuan gedhe iki, pamisahan gas, filtrasi mikro, ultrafiltrasi lan reverse osmosis, lan sapiturute, uga wiwit ...
liyane >>

Sinau plugging ing polusi media filtrasi microporous

Minangka teknologi pamisahan anyar, pamisahan membran berkembang kanthi cepet. Microfiltration minangka salah sawijining cara pamisahan sing paling akeh digunakake ing bidang pemisahan membran modern, nanging isih akeh masalah sing kudu ditanggulangi dening peneliti, lan polusi filtrasi microporous ...
liyane >>